6.Sınıf Bilişim Teknolojileri 1.Dönem 2.Yazılı Soruları-6

6.sınıf bilişim  teknolojileri 1.dönem 2.yazılı sınava hazırlık serisinin 6.kısmı da eklenmiştir arkadaşlar. Bilişimci Ruh yazılı sınav soruları içerisinde virüsler, zararlı yazılımlar, bilgisayar ağları, e devlet, arama motorları, excel gibi konulardan sorular yer almaktadır.

Soruları çözerken sizden istediğim bir şey var. Lütfen soruları okurken acele etmeden dikkatli bir şekilde çözün. Ayrıca eski testlerde cevapları testin sonunda görebiliyorken yeni sistemde artık sorunun cevabını direkt olarak görebilirsiniz. Sizlerden gelen dönütler doğrultusunda sorulara direkt cevap vermenin daha iyi olacağına karar verdik ve bu şekilde bir değişikliğe gittik. Eğer eski sistemde olduğu gibi yani soruların tamamını cevaplayıp sonuçları en son görmek isterseniz yorum olarak yazabilirsiniz :)

Son olarak bilisimciruh.com/p/6-sinif-bilisim-teknolojileri adresi içerisinde yer alan bilişimci ruh yazılı sınav sorularını da çözmeyi sakın unutmayın :)



  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
    Yorum Yap

5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Cevap anahtarı hazırlarken gözden kaçmış düzelttim hemen :) Diğer 6.sınıf bilişim yazılı soruları ve testleri için https://www.bilisimciruh.com/p/6-sinif-bilisim-teknolojileri.html adresini ziyaret edebilirsiniz :)

      Sil
  2. Sorular çok güzel öğretmenimiz bunlardan sordu ama 4. soru yanlış cevap D değil C olacak

    YanıtlaSil
  3. Hocam 6. Soru yanlış

    YanıtlaSil