Bilişimci Ruh Hakkında

Bilişimci Ruh sitesi bilişim teknolojileri konu anlatımları, bilişim testleri ve bilişim yazılı sorularının yanı sıra FP-BTR olan öğretmen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla 2014 yılında kurulmuştur. 2014 yılından beri bilişim teknolojileri alanı ile ilgili birbirinden değerli ve kaliteli içerikleri siz değerli zümrelerime ve öğrencilerime ulaştırmaya çalışıyorum.

Bilişimci Ruh sitesi bir blog sitesidir. Sitenin bir forum sitesi gibi olmasını çok isteyen arkadaşlarım olsa da, bölümümüz adına Bilgisayar Bilişim gibi devasa büyüklükte bir forum sitemiz zaten var. Ondan dolayı yeni bir forum açmaktansa orayı kullanmaya devam etmemiz daha mantıklı geliyor.

Öğretmenlerimiz buradan istedikleri dosya ve dökümanlara kolay bir şekilde ulaşabilirler. Sitede yer alan dosyalar ve dökümanların bir çoğu sitemiz yazarları tarafından oluşturulmaktadır. Bazı dosyalar ise internet ortamından alınmaktadır. İnternetten alınan dosyalar içerisinde sitemizden kaldırılmasını istediğiniz dosyalar varsa iletişim formundan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizlere ve öğrencilere elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Blog sitemizin Facebook, Youtube ve İnstagram hesaplarını da ziyaret ederseniz çok sevinirim.



Ayrıca Bilişimci Ruh sitesi Bilişim Öğretmenleri'nin genel sorunları ile ilgili de yayın yapacaktır. Site yöneticileri olarak tüm BT Öğretmenleri'nden sitemize destek vermelerini bekliyoruz. Yine çok sorulan sorulara da buradan cevap vereyim :) Domain ismini genelde herkes beğeniyor :) Domain ismi ile ilgili olarak da her zaman teşekkür ettiğim Kemal Antepli kardeşime teşekkür ederim. Bu ismi bulmamda kendisinin emeği büyüktür.

Sitemize siz de makalelerinizle, yapmış olduğunuz çalışmalar ile (yazılı sorusu, yıllık planlar, scratch projeleri, mbot çalışmaları, yaprak testler vb.) yardımda bulunabilirsiniz.

bilisimciruh.com

0 yorum:

Yorum Gönder