Okul Web Sitesi Yayın Kurulu Kimlerden Oluşur

Web yayın ekibi konusunda bir çok karışık bilgiler ortada dolaştığı için bu yazıyı yazmak istedim. Özellikle okul web sitesi güncelleme işi TEK başına bilgisayar öğretmenine veriliyor.

Okul web sitesi yayın ekibi


Okul Web Sitesi Yayın Kurulu


Web yayın ekibi bakın adı üstünde ekip deniyor :) tek kişinin yapacağı bir görev değildir arkadaşlar.

İnternet yayın ekibinde görev alacak üyeler, eğitim ve öğretim yılı başında yapılan öğretmenler kurulu toplantısında belirlenir. Öğretmenler kurulunca belirlenecek internet sitesi yayın ekibi üyeleri;
Okul İnternet Siteleri Yönergesi 3. Bölüm 7. Maddede yazan ifada aynen bu şekilde;
  1. İnternet sitesi yayın ekibi yöneticisi: Okul müdürü, müdür başyardımcısı veya bir müdür yardımcısı 
  2. İnternet sitesi yöneticisi: Fatih Projesi BT rehber öğretmeni veya bilişim teknolojileri öğretmeni, 
  3. Editör: Türkçe veya Türk dili ve edebiyatı öğretmeni, 
  4. Danışman: Rehberlik öğretmeninden oluşur.
Okul web sitesi yayın kurulu gördüğünüz gibi yukarıda yer alan öğretmenlerden oluşmaktadır ve tek başına bilişim teknolojileri öğretmenini görevi değildir.

Özellikle törenlerde olsun başka kutlamalar da ya da okul faaliyetlerinden tüm yük bilişim teknolojileri öğretmenine binmektedir. Lütfen bu konuda öğretmenler kurulunda web yayın ekibinin kurulmasını isteyiniz ve ekip olarak çalışmalarınıza devam ediniz.

Ayrıca yine okul web sitelerinin sıralaması nasıl yükseltilir merak ediyorsanız süper taktikler bilisimciruh.com/okul-web-sitelerinin-siralamasi-nasil bu bağlantıda sizlerle. Okuyun ve taktikleri uygulayın ve web site sıralamasında ilk sıradaki yerinizi alın :)

0 yorum:

Yorum Gönder