FP-BTR Yıllık Çalışma Planları ve Resmi Yazılar

Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz gibi okullarımızda yer alan akıllı tahtalarla ilgilenmek ve eba rehberliği yapmak için okullarda bilişim teknolojileri rehber öğretmenleri kısa adıyla fp-btr eski adıyla formatör öğretmenler görevlendiriliyor.

BTR resmi yazılar mutlaka öğretmen dosyanız içerisinde olmalı. Aşağıda vermiş olduğum dosyaları mutlaka öğretmen dosyanızın içerisine bırakın.

FP-BTR resmi yazılar ve çalışma planları

Bu görevlendirmeler ile ilgili her yıl çeşitli sayıda mesajlar ve yorumlar aldığım için bu yazıyı yazarak resmi yazılar ve çalışma planları ile ilgili sizlere bilgi vermek istedim.

Ayrıca yine btr ile ilgili bir çok resmi yazıya ihtiyaç duyacaksınız. Örnek vermek gerekirse;

  • fp-btr nöbet tutar mı?,
  • fp-btr sosyal kulüp alır mı?,
  • fp-btr sınıf öğretmeni olur mu?,
şeklinde bir çok soru için resmi yazılara ihtiyaç duyuyoruz. Bunlarla ilgili detayları da yine sizlerle paylaşmak istiyorum. Aşağıda yer alan resimlere tıklayarak bu konular ile ilgili detayları bulabilirsiniz.



Son olarak fp-btr öğretmenlerine sınıf öğretmenliği görevi verilememektedir. Aşağıda yer alan resmi yazıları incelediğiniz zaman maddeler içerisinde bunu görebilirsiniz. 10.madde içerisinde yazmaktadır. Daha önce nöbet görevi verilmiyordu ama artık nöbet ücreti veriliyor. Zaten yukarıda da ilgili bağlantıyı ekledim nöbet ile ilgili bakabilirsiniz.


FP-BTR Yıllık Çalışma Planı 

Fp-btr yıllık planı btr resmi yazısı içerisinde yer alan görevlerimize göre özenli bir şekilde hazırlanmıştr. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Güncelleme


FP-BTR Resmi Yazılar

Fatih projesi bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği ile ilgili yayınlanan resmi yazılar ve btr görevleri nelerdir isimli dosyaları hem google drive a hem de yandex drive a ekliyorum arkadaşlar. Sene başlarında btr ile ilgili çok sık sorular geldiği için bu resmi yazılar çok ihtiyaçlarınız oluyor.

Fatih Projesi BTR Resmi Yazı ve Görevlendirme İle İlgili Detaylar (Google Drive) - (Yandex)


Fatih Projesi BTR Görevleri (19.08.2020) (Google Drive) - (Yandex)


Fatih Projesi Tereddüt Edilen Hususlar (27.12.2012) (Google Drive)


Fatih Projesi BT Rehberliği Sınıf İçi Uygulama Formu (Google Drive) - (Yandex)

    Yorum Yap

6 yorum: