FP-BTR Aylık Raporlar

Arkadaşlar merhabalar. Fatih Projesi Bilişim teknolojileri rehber öğretmeni olarak görevlendirilen arkadaşlarımın yapması gereken bazı görevleri var.

Bu görevleri bir plan dahilinde yapmamız gerekiyor. Daha önceki bilisimciruh.com/fp-btr-1-donem-calisma-plani yazmış olduğum yazımda bilişim teknolojileri rehber öğretmenin 1.dönem planını paylaşmıştım. Plan üzerinde kendi okulunuzun durumuna göre değişiklikler yapabilirsiniz. Özellikle bazı maddeleri kendiniz ekleyip çıkartabilirsiniz.

Paylaştığım plan meb tarafından yayınlanan fp-btr resmi yazısı içerisinde olan görev ve sorumluluklarımıza göre hazırlanmıştır. Bundan dolayı içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Şimdide o plana uygun raporları sizler ile paylaşmak istiyorum. Her ay bu içerik içerisinde güncel olarak tüm raporlara ulaşabilirsiniz.Ocak ayı raporu da en kısa sürede eklenecektir arkadaşlar.

Fp-btr aylık raporlar
RAPORLAR AKILLI TAHTASI VE İNTERNETİ OLAN OKULLAR İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. RAPORLAR SİTEDE PAYLAŞILAN PLANLARA UYGUNDUR. LÜTFEN RAPORLARI İNCELEYİP OKUDUKTAN SONRA ÇIKTI ALINIZ :) İSİMLERİ DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMAYINIZ :)

FP-BTR AYLIK RAPORLAR


Raporlar

    Yorum Yap

8 yorum:

  1. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞ

    YanıtlaSil
  2. ocak ayı gelecek mi hocam?

    YanıtlaSil
  3. HOCAM HEP BURADA OLUN GÖREVE YENİ BAŞLIYORUM VE BURALARI BIRAKMANIZDAN KORKUYORUM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ölmez sağ kalırsak emekli olana kadar buralardayız hocam :)

      Sil
  4. çok teşekkürler hocam emeklerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler hocam. emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederiz hocam. emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil