İlkokul 1,2,3,4.Sınıflar Bilişim Teknolojileri Dersi

İlkokul bilişim teknolojileri ve yazılım dersi öğretim programı, planı ve hazırlanan kitaplar aşağıda sizler ile paylaşılmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından Haziran ayında Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım Dersi İlkokul 1-2-3-4 öğretim programını yayımlamıştır. Kurul kararına göre program 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacaktır. Uygulamaya koyulacak olan programı Sınıf Rehber Öğretmenlerinin okutacağı ile ilgili bilgiler duymaktayız.

Bilişim teknolojileri 1,2,3,4.sınıf öğretim programı

Sınıf Rehber öğretmenlerinin "Serbest Etkinlikler" dersinde Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi (1-2-3-4) öğretim programını okutacağı düşünülüyor. Biz Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri olarak ilkokullara uygulanacak olan bu dersin işin ehli ve alanın öğretmenleri tarafından okutulmasını talep ediyoruz. Ortaokullarda okutulan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersleri Bilişim Öğretmenleri tarafından okutulmaktadır.

İlkokullara uygulanacak olan bu programın da Bilişim öğretmenleri tarafından okutulması talebimizdir. İlkokullarda okutulan İngilizce derslerine İngilizce öğretmenleri, Din Kültürü derslerine de Din Kültürü Ahlak Bilgisi öğretmenleri girmektedir. Bu alanlarda ilkokullarda norm açılmıştır. İlkokullarda okutulacak olan Bilişim Teknolojileri Yazılım Dersinin, Bilişim Öğretmenleri tarafından okutulması için de norm açılmasını talep ediyoruz.

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ

0 yorum:

Yorum Gönder