Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Kılavuz Kitaplar

Bilişim teknolojileri ve yazılım dersi için hazırlanan materyaller kullanıma sunuldu arkadaşlar.Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Google Arasındaki Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersine Yönelik İş Birliği Protokolü kapsamında 5. sınıflar için hazırlanan ve 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetine sunulan kitaplarımızı aşağıda sizlere verilen bağlantılar ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Ayrıca ilkokul bilişim teknolojileri ve yazılım dersi seviye 1 ve seviye 2 kitabı da hazırlanmıştır. Kitap hakkında içerik geliştirme ekibi ise öğrencilere şu şekilde bir ön söz yayınlamıştır.

"Bilişim Teknolojileri Yazılım Dersi Etkinlik Kitabı; siz ilkokul öğrencilerine, geleceğe en iyi şekilde hazır olmanızı sağlayacak kazanımlar sunmaktadır. Sahip olduğunuz bu çalışma kitabı ile günümüz teknolojisini daha iyi tanıyıp anlayacaksınız. Bugün sizler, çok erken yaşlarda birçok teknolojik araç uygulamasını tanıyor ve onları kullanıyorsunuz. Ancak her konuda olduğu gibi teknolojiyi de merak etmeli, araştırmalı, doğru ve bilinçli kullanmak amacıyla daha fazlasını öğrenmek için çaba harcamalısınız. Bilişim Teknolojileri Yazılım Dersi Etkinlik Kitabı ile sizlere sunduğumuz kazanımlar sayesinde teknolojiyi doğru ve sorumlu kullanabilir, günlük yaşamınızda birçok sorunu kolayca çözebilir, hayatınızı kolaylaştırabilir, kendi oyunlarınızı oluşturup arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Eğlenerek öğreneceğiniz etkinlikler ile her gün bir adım daha ileri gideceksiniz ve belki de bizim hayal bile edemediğimiz şeyleri sizler gerçekleştireceksiniz. Sevgiyle kalın! "

İçerik Geliştirme Ekibi

Bilişim Teknolojileri Kılavuz Kitapları


5.Sınıf Öğretmen Rehberi İçin Tıklayınız. 

5.Sınıf Öğrenci Kitabı İçin Tıklayınız

6.Sınıf Öğretmen Rehberi için Tıklayınız

6.Sınıf Öğrenci Kitabı İçin Tıklayınız

İlkokul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Öğretmen Rehberi Kitabı Seviye 1 İçin Tıklayınız

İlkokul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Etkinlik Kitabı Seviye 1 İçin Tıklayınız

İlkokul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Öğretmen Rehberi Kitabı Seviye 2 İçin Tıklayınız

İlkokul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Etkinlik Kitabı Seviye 2 İçin Tıklayınız


TOPLU İNDİR
    Yorum Yap

3 yorum:

  1. 2020-2021 eğitim öğretim yılı için güncelleme yapılacak mı?

    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. emeğinize sağlık. tşekkürler

    YanıtlaSil