Bilgisayar Bilimi Dersi Yıllık Planı 2022 2023

9.sınıf bilgisayar bilimi kur 1 dersi kapsamında oldukça detaylı ve kaliteli bir şekilde hazırlanan bilgisayar bilimi dersine ait yıllık planı aşağıdan indirebilirsiniz.

Plan içerisinde kodlama ve algoritma konuları ile ilgili bir çok kazanıma yer verilmiş olması kur 1 kapsamındaki kazanımlar için oldukça iyi. Ayrıca eklenen ara tatillere göre plan düzenlenmiştir.

Not olarak bildirmekte fayda var arkadaşlar çünkü her sene bu sorular soruluyor. Eğer 9.sınıflara derse girecekseniz zaten aşağıda yer alan plan tamamdır işinize yarayacaktır. Eğer 10.sınıflarda ilk defa bilgisayar bilimi dersine girecekseniz, yani 10.sınıflar 9.sınıfta bilgisayar bilimi dersini görmedilerse 10.sınıf bilgisayar bilimi dersinde de yine aşağıda yer alan planı kullanacaksınız.

Bilgisayar bilimi dersi kur 1 ve kur 2 kapsamında işlenmektedir. 9.sınıflar kur 1, 10.sınıflar ise kur 2 konularını işlemektedirler. Eğer 10.sınıflar, 9.sınıfta bilgisayar bilimi dersini almadılarsa onlarla da kur 1 konularını işlemeniz gerekmektedir.

Sonuç olarak 9.sınıflarda bilgisayar bilimi dersini kur 1 üzerinden veriyoruz, 10.sınıfta ise ders kur 2 üzerinden veriliyor. Ama 10.sınıflar 9.sınıfta bilgisayar bilimi dersini almadılarsa onlarda kur 1 üzerinden derslerini işliyorlar.

9.sınıf bilgisayar bilimi yıllık planı

9.SINIF BİLGİSAYAR BİLİMİ YILLIK PLANI 2022 2023

10.SINIF BİLGİSAYAR BİLİMİ YILLIK PLANI KUR 2

    Yorum Yap

7 yorum:

  1. programda hatalar mevcut.

    YanıtlaSil
  2. planlama 2021-2022 denmiş fakat eski sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hocam maalesef zaman olmadı tarihleri güncelleme şansım olmadı kusura bakmayın

      Sil
  3. Eski programın tarihlerini bile düzeltilmeden yeni diye koyulmuş.

    YanıtlaSil