4006 Tübitak Bilim Fuarı Örnek Fatura

Merhabalar arkadaşlar. Sizlere bu yazımda 4006 tübitak bilim fuarında örnek faturalar nasıl olur, fatura nasıl kestirilir, internet alışverişlerinde nasıl bir yol izlenir bundan bahsedeceğim.

Yazıma başlamadan önce kesinlike bilim fuarı süreci ile ilgili yazımı okumanız tavsiye ederim :)Tübitak bilim fuarı kapsamında hesabınıza para geçtikten sonra harcama yaparken kesinlike fatura kestirmeniz gerekiyor arkadaşlar. Bu faturalarda da yürütücü adı soyadı ve fuar nosunun olması gerekiyor. Ayrıca okul isminin de olması gerekiyor. Aşağıya ekleyeceğim örnek fatura ile kafanızdaki soru işaretlerini kaldırabilirsiniz. Kırtasiye alışverişlerinizi de tek kalem olarak muhtelif kırtasiye malzemesi olarak kestirebilirsiniz. Mesela bir kırtasiyeye gittiğiniz renkli kartonlar, kalemler, piller vb. ürünler aldınız bunları muhtelif kırtasiye ürünleri olarak kestirebilirsiniz. Sizlere örnek olsun diye aşağıya bir örnek fatura koyuyorum.


İnternet Alışverişlerinde Fatura Nasıl Kestirilir?

İnternet üzerinden fatura kestirmek çoğu zaman sorun olarak görülüyor. Aslında çok da sorun olmuyor arkadaşlar. Dikkatli olduğunuz zaman aslında hiç bir sorun olmadığını göreceksiniz. İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerde adres kısmının sonuna bilim fuarı ile ilgili bilgileri yazdığınız zaman herhnagi bir problem yaşamazsınız arkadaşlar. Yine örnek bir faturayı sizler için aşağıya ekliyorum. Umarım faturalar hakkında sizlere fayfalı bilgiler verebilmişimdir. Aklınıza takılan bir yer olursa yorum formunu kullanabilirsiniz. Konu dışı mesajlar içinse facebook.com/bilisimciruh adresini kullanabilirsiniz. Aşağıda mavi çerçeve içerisinde aldığım yerde gördüğünüz gibi Tübitak ile ilgili bilgiler ve sonrasında adresim var arkadaşlar. İnternet alışverişlerinde bu şekilde fatura kestirebilirsiniz herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Son olarak da yazar kasa fişleri kesinlikle kabul edilmiyor bilginize...

    Yorum Yap

7 yorum:

  1. Selam sayın hocam: kafa takılan bir soru var. Faturaya yürüyücünün adı ve soyadı yazıldıktan sonra TC gerek var mı?

    YanıtlaSil
  2. herhangi bir kırtasiyeden nasıl fatura alacağız

    YanıtlaSil
  3. Merhaba hocam, proje başına 200, bir de fuar için 2000 destek yatırılıyor bu sene. Bunlardan sadece proje başına mı fatura kesilmesi gerekiyor, yoksa 2bin için de fatura kestirecek miyiz? Bir de parça parça kestirsek oluyor mu faturayı? 200ü toplu kestirmesek de kabul edilir mi? Umarım anlatabilmişimdir kendimi. Teşekkür ederim şimdiden. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. net anlamadım ama harcadığınız tutarlar için fatura kesilir.

      Sil
  4. Hocam faturada proje nosu olmazsa sıkıntı olur mu?

    YanıtlaSil