Okul Web Sitelerinin Sıralaması Nasıl Yükseltilir

Okul web sitelerine son gelen güncelleme ile artık ülkemizde bulunan okulların aldıkları ziyaretçi sayısına göre bir sıralamaya tabii olduklarını biliyoruz. Bana gelen sorulardan birisi de okul web sitelerinin sıralaması nasıl yükseltilir. 

Ben kendimin uyguladığı taktiği açık yüreklilikle paylaşıyorum. Her zaman olduğu gibi kimse en ufak bir teşekkür etmese de : ) bildiğim her şeyi paylaşmaya özen gösteriyorum. Yaptığım çalışmalar sonucunda okul web siteleri aldıkları ziyaretçi sayısına göre yukarılarda ya da aşağılarda oluyor. Bende bunu fark edince insanların daha fazla okul web sitesini ziyaret etmelerini sağladım. Peki bu nasıl yaptım?

Okul Sitesi Nasıl Yükselir




Özellikle öğrencilerimin için hazırladığım bilişim teknolojileri yazılı sorularını okul web sitelerinde paylaştım. Google ya da diğer arama motorlarında arama yapan öğrencilerim de çıkan sonuçlarda okulun web sitesinde giriş yaptılar. Bu şekilde okulum il ve ilçe de uzun zaman birinci sırada kendisine yer buldu.

Özellikle büyük bir okulda görev yapıyorsanız hazırlayacağınız çalışmaları okul web sitesinde ekleyerek öğrencilerin siteyi ziyaret etmelerini sağlayabilirsiniz. Tabii sadece bilişim teknolojilerinin değil diğer branşlardan öğretmenlerin hazırladıkları çalışmaları da okul web sitesinde ekleyerek fazla tık alarak okul web sitelerinizi yükseltebilirsiniz.

Umarım vereceğim bu taktik sayesinde okul sitelerinizi daha yükseklere çıkarabilirsiniz. Bana da yeni rakipler çıkmış olur : ) Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim. Unutmayalım bilgiler paylaştıkça çoğalır. Bildiğim her şeyi sizlere anlatmaya devam edeceğim.
    Yorum Yap

3 yorum:

  1. Tsk ederiz ben de akıllı tahtaların açılış sayfasını okul sitesi yaptım biraz yukseldi.

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler fikirleriniz için

    YanıtlaSil