Bilişim Sınavına Nasıl Çalışmalı?

Merhabalar sevgili öğrencilerim. Sizlere bu yazımda bilişim yazılısına nasıl çalışmalı ile ilgili kısa ve öz bilgiler vermek istiyorum.

İlk olarak bilmeniz gereken şu; 2018 2019 eğitim öğretim yılından itibaren 5 ve 6.sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersinde güncellenen yeni müfredat konuları işlenecek ve sınavda da bu konular çıkacak. Müfredat güncellemesi yapılmadan önce kazanımlar net belli olmadığı için farklı farklı konular işlenebiliyordu.

Yeni eğitim öğretim yılında ise bilişim teknolojileri ve yazılım dersinde konular ve kazanımlar artık net bir şekilde belli olduğu için sınav öncesi de nelere çalışmanız gerektiği de artık belli. 5 ve 6.sınıf bilişim teknolojileri konuları birbiriyle benzerlik içeriyor bazı konular ise farklı. Özellikle 1.dönem konuları birbiriyle çok benzese de tabii ki farklı yerlerde var. Şimdi gelelim size tavsiyelere :)

Bilişimci Ruh sitesi sizlere 2014 yılından beri hizmet veriyor. Site içerisinde her hafta yeni testler eklenmeye çalışılıyor. Site içerisinde yer alan bilişim testleri ve bilişim deneme sorularını çözerek sınavdan yüksek puanlar alabilirsiniz. Size tüm içtenliğimle söylüyorum ki sitede yer alan testleri çözdüğünüz zaman sınavdan kesinlikle yüksek notlar alacaksınız :)



Yukarıda yer alan bağlantı içerisindeki testler ile bilişim sınavından yüksek notlar alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder