Kuveyttürk’ten Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Finansman Desteği

Ev almak, kiradan kurtulmak ve yarına dair yatırım güvencesi oluşturmak hemen herkesin hayalidir. Günümüz şartlarında her ne kadar belli bir kesim için ev almak imkânsız gibi görünse de esasında o kadar da zor ve hayal değil. Zira Kuveyttürk sunduğu avantajlı konut kredileriyle ev almayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor. Kuveyttürk finansman hesaplama araçları sayesinde evin fiyatına ve elbette vadesine göre ödeme planı oluşturarak konut kredisi almak sadece birkaç dakikalık bir işlemi kapsıyor. Sağdan soldan borç alıp uçan kuşa borçlu kalmak yerine Kuveyttürk’ün sunduğu finansman seçeneklerinden faydalanmak uzun vadede daha güvenli ve avantajlı sayılıyor.

Kuveyttürk


Çünkü Kuveyttürk konut kredisi almak isteyenler için birden fazla ödeme seçeneği sunuyor. Şöyle ki; Sabit ödemeli finansman: Totalde 120 aya varan vade seçeneği olan bu finansmanda, her ay aynı miktarı ödemek isteyen istikrarlı banka müşterilerine özel bir kredi fırsatı sunuluyor. Talep edilen kredi sizin belirlediğiniz miktara göre şekillendiriliyor. Düzensiz ödemeli finansman: Kuveyttürk’ün sunduğu en güzel fırsatlardan biri kabul ediliyor. Çünkü bu seçenekte her ay istediğiniz miktarda ödeme yapabiliyorsunuz. Bir ay az diğer ay çok bir sonraki ay birkaç aylık ödeme veya hepsini tek seferde ödeme gibi müşterinin istediği şekilde ödeme yapabileceği bir finansman çeşidi. Gurbetten sılaya finansman: Bu finansman seçeneğinde yabancı ülkede yaşayan ve konut kredisini ₺ veya farklı bir para cinsinden ödemek isteyenler için incelikle düzenlenmiş kredi seçeneğidir. Yurt dışında yaşayan ev alınca ülkesine dönme planı kuran kişiler için avantajlı bir ödeme yöntemi.

Kuveyttürk finansman fırsatlarına bakıldığında daha birçok kredi modeli ile karşılaşmak mümkün. Seçeneğin çok, ödemenin müşteriye göre şekillendirilerek kolaylaştırıldığı bir banka olan Kuveyttürk şimdiden insanların ev alma hayalini somutlaştıran hizmetleriyle dikkat çeken bir banka konumunda yer alıyor. Bankanın sunduğu kolaylıklar ile ödeme stresi yaşamadan ev almak ve geleceğe güvenle bakmak çok daha kolay hale geliyor. Yıllarca çalışıp birikim yapan buna rağmen istediği eve kavuşamayanların sırtındaki yükü alan Kuveyttürk, müşterilerinin rahat nefes almasını, geleceğe umutla bakmasını sağlıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder