BTY Etkinlikleri ve Uygulamaları: Donanım mı Yazılım mı

5.sınıf bilişim teknolojileri etkinlikleri içerisinde yer alan donanım ve yazılım etkinliği ile ders sonunda pekiştirme yapabilirsiniz.

Bilişim teknolojileri ve yazılım yani BTY dersinde etkinlik ve uygulama yapmak çok önemli. Özellikle laboratuvarı olmayan okullar için öğrencilerin konuları somutlaştırması için çok önemli. biltek.info sitesinde güzel bir etkinlik buldum ve sizler ile de paylaşmak istedim. Ahmet Soyarslan hocamızın hazırladığı bu sunu ile Donanım ve Yazılım ünitesini somutlaştırabilirsiniz.



Donanım mı yazılım mı BTY etkinliğini indirmek için tıklayınız (Yandex) Etkinliği Drive bağlantısı ile indirmek için TIKLAYINIZ

Diğer etkinliklerden olan bulmaca etkinliği için bilisimciruh.com/2016/10/5-ve-6-sinif-bilisim-teknolojileri-bulmaca-etkinligi adresini diğer etkinlik için bilisimciruh.com/2014/11/bty-etkinlikleri-ve-uygulamalari-donanim-bulmaca adresini ziyaret edebilirsiniz.

Not: İndirmede yaşadığınız sorunları ilgili içeriğin altına yorum olarak yazarsanız linki değiştirebilir ya da alternatif linkler ekleyebilirim.

0 yorum:

Yorum Gönder