Bilişim Sınıfına Nasıl Bilgisayar Temin Edebilirim?

Arkadaşlar malum bilişim sınıflarımızda bilgisayar eksiklerimiz oluyor. Bunları gidermek için bankalara mailler atabilirsiniz. Ben bir kaç bankaya mail attım ve olumlu cevaplar aldım. Mail içeriğim şu şekilde;

1. E-MAİL

"Merhabalar ...................... Ortaokulu' nda Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak görev yapıyorum. Okulumuzda Bilişim Teknolojileri sınıfımızdaki bilgisayarlarımız çok eski. Çocuklarımıza geleceğin teknolojileri robotik ve yazılım alanında eğitimler veriyorum ama bu bilgisayarlarla gerçekten çok zor oluyor ve eksik bilgisayarlardan dolayı çocuklarımız 3-4 kisi bir bilgisayara oturmak zorunda kalıyor. Sizden ricam Bilişim Teknolojileri sınıfımızdaki bilgisayarlarımızın değiştirme şansınız varsa yardımcı olmanız. En azından 5 bilgisayar ile okulumuza yardim yaparsanız geleceğimizin teminatı Çocuklarımıza daha iyi bir eğitim sunabiliriz.

İletişim kuran kişi: ....................

Okul Müdürümüz :.......................

Okul adres: ...........................

2. E-MAİL


Merhabalar;

.............. ilçesinde bulunan köy okulu olan ........ Ortaokulu'nda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapıyorum. Öğrencilerimiz ile birlikte Fen Bilimleri Öğretmenimiz ......... ile birlikte teknolojik çalışmalar yapıyoruz. Özellikle arduino ile robotik projeler ile geliştirerek öğrencilerimizin çağa uygun bir şekilde gelişmelerini ve ülkemizin kalkınmasında büyük rol alacak gençleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Okulumuzun imkanları dahilinde elimizden gelen gayreti göstersek de bazı eksiklerimiz oluyor. Bu eksiklerimizi ...............'na bildirmek ve sizlerden küçük de olsa bir yardım almak istiyoruz. Özellikle öğrencilerimize daha kaliteli bir bilişim teknolojileri ve fen bilimleri eğitimi vermek adına bilişim sınıfımızdaki bilgisayarların değişmesi gerekiyor. Bilgisayarlarımız 2006 yıllarından kalan çok eski bilgisayarlar olduğu için günümüz programlarını öğrencilerimize öğretmekte zorluklar çekiyoruz.

Yine okulumuzda teknoloji ve bilim ile alakalı maalesef çok fazla kitap bulunmuyor. Öğrencilerimizin daha çok bilimsel ve teknolojik bir eğitim alması için okulumuzda mutlak bu tarz kitaplarımızın olması gerekiyor. Bizler öğretmenler olarak elimizden geleni yapsak da bazı eksiklikler ister istemez oluyor. Sizlerden imkanlarınızın dahilinde, öğrencilerimize daha faydalı olmak adına bilgisayarlar ve kitaplar istiyoruz. Olumlu bir dönüş yapacağınıza inanarak siz değerli ......................................'na şimdiden teşekkür ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder