Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Ders Notları ve Sunumlar

Bilişim teknolojileri ve yazılım dersi ile ilgili ders notları ve sunum arayan arkadaşlar için en doğru adres Bilişimci Ruh sitesi dersem yanlış olmaz sanırım :) Tabii ki çok değerli başka arkadaşlarında çalışmaları var ama şunu da unutmamak lazım karganın yavrusu kendisine bülbül görünürmüş gibi bir söz var ya yani sonuçta kendi web sitemi öveyim biraz :)

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Kılavuz Kitap

MEB ve GOOGLE ile birlikte bildiğiniz gibi arkadaşlar kılavuz kitap yayınlandı ve iki yıldır kılavuz kitabımız üzerinden dersimizi işliyoruz. Kılavuz kitapları indirmek için bilisimciruh.com/2017/10/bilisim-teknolojileri-ve-yazilim-dersi-icerik adresini kullanabilirsiniz.

Bilişim teknolojileri ve yazılım dersi için tek kaynak kılavuz kitapları mı derseniz cevabım tabii ki de hayır. Son bir kaç yıldır çeşitli yayın evleri tarafından bir çok kaynak çıkarılıyor. Tabii ki öğretmen arkadaşların tercihleri kapsamında bu kitaplar kullanılıyor. Yayın evlerinin çıkardığı kitaplarla ilgili detayları da yine bu sayfaya eklerim arkadaşlar.

Bilişim Teknolojileri Konu Anlatım Sunumları

Bilişim teknolojileri ve yazılım dersinde bir kaç yıl öncesine kadar çok farklı sunumlar hazırlanıyordu. bunun bu şekilde olmasının sebebi ortada net bir müfredat olmamasından kaynaklanıyordu. Hatta öğretmen arkadaşlar laboratuvar olan ya da olmayan şeklinde yıllık planlar bile hazırlıyordu. Şu an öğretim programında yer alan kazanımlar net belli olduğu için artık gönül rahatlığıyla dersimizi işleyebiliyoruz.

bilisimciruh.com/p/bilisim-teknolojileri-konu-anlatim adresi içerisinde yer alan bilişim teknolojileri ve yazılım dersi için hazırlanan sunumlar yukarıda paylaştığım kılavuz kitap içerisinde yer alan içeriklere göre hazırlanmıştır ve her sununun sonuna konuyu pekiştirmek için de testler eklenmiştir.


Bilişim Teknolojileri Ders Notları PDF 

5.sınıf bilişim pdf ders notları ve 6.sınıf bilişim ders notlarını her sene öğrencilerim için hazırlarım ve paylaşırım. bilisimciruh.com/2016/10/5-siniflar-bilgisayar-bilisim-ders-notu-ve-slaytlar bu adresten 5.sınıfları, bilisimciruh.com/2016/10/6-sinif-bilgisayar-bty-ders-notu-ve-slaytlar bu adresten 6.sınıflar için hazırlanan ders notlarına ulaşabilirsiniz.

Bilişim yazılı sınavına hazırlık yapmak isteyen ya da dersiniz de not aldırmakla vakit kaybetmek istemiyorsanız bu tarz pdf ders notları çok işinize yarar :)

Bilişim Teknolojileri Yazılı Soruları

Bilişim teknolojileri ve yazılım dersi ile ilgili yazılı sorularını sosyal medya hesaplarımda sadece öğretmen arkadaşlarım ile paylaşıyorum. Öğretmen arkadaşlarım instagram.com/bilisimciruhcom adresinden yazılı sorularına ulaşmak için iletişime geçebilirler.

Peki öğrencilerim için çalışmalarım yok mu :) Tabii ki onlar içinde çeşitli sayfalar hazırladım. bilisimciruh.com/2016/04/bilisim-teknolojileri-test-sorulari-ve-cevaplari bu sayfa içerisinde ünite ünite tüm bilişim testlerini online bir şekilde çözebilirsiniz. Yine 5.sınıf bilişim yazılı sınavına hazırlık yapmak ve sınavdan 100 almak için bilisimciruh.com/p/5-sinif-bilisim-teknolojileribilgisayar bu adresi, 6.sınıf öğrencilerimde sınav öncesi hazırlık yapmak içinse bilisimciruh.com/p/6-sinif-bilisim-teknolojileri bu adresi kullanabilirler :)

5.sınıf bilişim yazılı soruları ve 6.sınıf bilişim yazılı soruları genelde test olarak hazırlanmaktadır. Sınavda doğru yanlış, boşluk doldurma, eşleştirme gibi sorularda çıkabilir lütfen dikkatli olalım :)

Evet sevgili arkadaşlar bu sayfamızda sizlerle kılavuz kitapları, ders sunumlarını, ders notlarını ve örnek yazılı sorularını paylaştık :) Umarım sizler için faydalı bir içerik olmuştur saygılar sevgiler...
    Yorum Yap

1 yorum: