Bilişim Sınavından Nasıl Yüksek Puan Alırım ?

Bilişim teknolojileri ve yazılım dersi diğer dersleri düşününce daha eğlenceli bir ders. Siz öğrenciler :) dersi çok seviyorsunuz bunu biliyoruz : )


Sizlere bilişim sınavından nasıl yüksek puan alabilirsiniz bununla ilgili kısa kısa taktik vermek istiyorum. Ben dersimde öğrencilerime işlediğim konular ile ilgili testleri Bilişimci Ruh sitesinde paylaşıyorum.

Yeni müfredat ile beraber artık tüm ülkede aynı konular işleneceği için site içerisinde yer alan testleri çözerek sınava hazırlanabilir ve bilişim yazılısından yüksek notlar alabilirsiniz. Ayrıca testlerin word ve pdf hallerini de yazıcı ile çıkartarak çözebilirsiniz. Yakın zaman da bilişimci ruh youtube kanalında canlı soru çözümleri de olacaktır. İsterseniz derse video çözümlere bakarak da çalışabilir ve sınavdan yüksek puan alabilirsiniz.

Size tavsiyem ilk olarak online testleri çözmeniz daha sonra word olarak yüklenen soruları çözmeniz son olarak da youtube da ki kanalımda yer alan videoları izleyerek tekrarlar yapmanız yönünde olacaktır. Tüm bunları yaptığınız zaman sınavdan yüksek puan alamama gibi bir durumunuz kesinlikle olmayacaktır. Şimdiden hepinize başarılar dilerim.



0 yorum:

Yorum Gönder