Windows Live Mail Nasıl Kurulur(Resimli Anlatım)

Okullarda idarenin özellikle en çok sevdiği programlardan biri de şüphesiz Windows live mail. Kolay ve pratik kullanımı sayesinde mail alma ve gönderme konusunda çok işlev bir program.

Şimdi gelin hep beraber Windows Live Mail nasıl kurulur bunu inceleyelim.

1) İlk olarak programı bilgisayarımıza indirmemiz gerekiyor.http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-live/essentials bağlantısına tıklayarak programı bilgisayarımıza indiriyoruz.

2)

Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi yüklemek istediğiniz programları seçin kısmına tıklayın. karşınıza bir çok seçeneğin olduğu bir ekran gelecektir. Bunlar içerisinde

-Microsoft SkyDrive
-Fotoğraf Galerisi
-Writer 
.
.
. gibi seçenekler var. Bunlar içerisinden mail olan kısmı seçip ileri diyoruz. Daha sonra programızı yüklenmeye başlıyor.

3) Programımızın yükleme işlemi bittikten sonra Başlat > Tüm programlar içerisinden Windows live Mail programını bulup çalıştırıyoruz.


4) Programımız açıldıktan sonra ise karşımıza e-posta hesabı eklememizi isteyen bir sayfa gelecek. Buradan gerekli kullanıcı adı ve şifreleri girdikten sonra İleri diyoruz.

5) Karşımıza şimdi çıkan pencere ise çok önemli. Tüm ayarları aşağıdaki gibi yaptıktan sonra artık programımız e-posta gönderme ve almaya tamamen aktif hale gelmiş olacaktır.

Aklınıza takılan soruları yorum formundan hiç çekinmeden sorabilirsiniz.

    Yorum Yap

1 yorum:

  1. teşekkürler. Çalışmalarının devamını diliyorum.

    YanıtlaSil